Klanten

versterk
uw merk

Versterk uw merk en succes in koek & banket. Samen met u creëren wij waarde en groei in koek & banket.

Banketgroep-choco-cake-400x210

Retail

De Banketgroep levert koek & banket aan de meeste retailers in Europa. Wij zijn groot geworden door onze passie voor de merken van onze klanten. In alles denken wij vanuit de formule van onze klant.

.

Wij zijn dé partner voor uw huismerk koek & banket. Samen met u versterken wij uw merk en laten het aandeel groeien. Dat doen wij met kwaliteitsproducten, optimale leverbetrouwbaarheid en relevante innovaties met een goede marge voor u.

Uw Merk = Ons Merk

Foodservice

Benzinestations, cateraars, vending-operators, vliegmaatschappijen en treinstations … allemaal zijn ze fan van het complete foodservice assortiment van de Banketgroep.
.
Als foodservice account vindt u in ons de ideale partner voor uw hele assortiment koek & banket. Wij zijn een betrouwbare leverancier met een innovatieve geest. Samen met u realiseren wij groei en rendementsverbetering in koek & banket.

Voor elke situatie de beste oplossing

Co-manufacturing

Ons toegewijde Research & Development team staat klaar om samen met u producten te ontwikkelen voor uw A-merk. Zij denken klantgericht met u mee en overtreffen uw verwachtingen graag.

De Banketgroep is een integere en innovatieve co-manufacturing partner voor uw A-merk. Wij weten waarover we praten, handelen snel en streven constante topkwaliteit na. Dat is bij ons de basis voor een lange termijn partnership in co-manufacturing.

Constante topkwaliteit voor uw A-merk

Samen met onze klanten creëren wij waarde in koek & banket