Onze merken

Ambachtelijk bereid, vers en smakelijk in een mooie verpakking


Gouda’s Gilde

Stroopwafels volgens traditioneel recept uit 1864

Gouda’s Gilde stroopwafels worden in Nederland bereid volgens een traditioneel recept uit 1864. De combinatie van krokante wafels met een heerlijk zachte karamelvulling maakt deze stroopwafel overal ter wereld geliefd. Unieke ingrediënten zorgen ervoor dat deze stroopwafel extra lang vers blijft. Ideaal voor de wereldwijde export.

Kanjers

Stroopwafels waar heel Nederland gek op is!

Je hebt stroopwafels en stroopwafels, maar er is maar één Kanjers. Toen wij in 1995 de receptuur voor deze oer-Hollandse stroopwafel ontwikkelden, hadden we maar één doel: een waanzinnig lekkere stroopwafel maken waar heel Nederland stapelgek op is. En dat is gelukt. Sindsdien bakken wij met zorg en de beste ingrediënten onweerstaanbaar lekkere Kanjers in diverse varianten.Buys Zoenen

Al sinds 1920 de enige echte

Buys zoenen zijn al sinds 1920 de meest gegeten zoenen van Nederland. Een wafeltje met daarop luchtig schuim overgoten met een laagje cacaofantasie. Een zoen van Buys wil iedereen!
De Lekkerste

Hét A-merk in per stuk verpakte koeken

De Lekkerste Koeken van Nederland! Een totaalconcept van per stuk verpakte koeken, speciaal ontwikkeld voor foodservice klanten. De Lekkerste koeken zijn verkrijgbaar bij de meeste benzinestations, bedrijfsrestaurants, sportkantines en treinstations en worden ook veel verkocht via automaten. Ideaal voor de lekkere trek tussendoor en onderweg.

Ons assortiment bestaat uit overheerlijke klassiekers zoals stroopwafels en gevulde koeken. Allemaal met liefde bereid door onze bakkers en per stuk verpakt, dus altijd lekker vers. Zo laten wij heel Nederland genieten van de lekkerste traditie van ons land.