nieuwkoekje_2
assortiment

het allerlekkerste koek & banket

De Banketgroep is een toonaangevende leverancier van een overheerlijk assortiment kwaliteitsproducten. Dagelijks vers bereid, op ambachtelijke wijze en met de beste ingrediënten.

nummer 1 in

Stroopwafels
& Stroopkoeken

Wij overdrijven niet: de Banketgroep maakt echt de allerlekkerste stroopwafels en stroopkoeken van de hele wereld. Elke dag vers bereid met de beste ingrediënten in verschillende recepturen, formaten en verpakkingsvormen. De heerlijke smaak, de combinatie van een krokante bite met een zachte stroopvulling, maakt onze producten tot de favoriet van iedere koekliefhebber. Niet voor niets zijn wij de grootste leverancier van stroopwafels en stroopkoeken. Wij exporteren deze oer-Hollandse lekkernij naar meer dan 40 landen.

nummer 1 in

Verse Eierwafels

De Banketgroep maakt verse eierwafels in verschillende formaten en verpakkingsvormen. Elke dag vers bereid met de beste ingrediënten en echt kakelverse eieren. We breken de eieren vlak voor de bereiding om optimale smaak, versheid en structuur te garanderen.

onweerstaanbaar lekker

Choco Karamel Wafels

Choco karamel wafels zijn een echte traktatie voor iedereen. Een pure verwennerij gemaakt van een krokante wafel, heerlijk smeuïge karamel en overgoten met de beste Belgische chocolade.

In 2015 lanceerde de Banketgroep een nieuw koek-concept in de 3 favoriete chocoladevarianten: melk, wit en pure chocolade. Een echte aanwinst voor uw assortiment.

Trots op onze

Biologische producten

Wij geloven in biologisch producten en hebben hier onze stroopwafel- en eierwafelbakkerijen speciaal voor ingericht. Elke dag bereiden we verse biologische stroopwafels en eierwafels met uitsluitend biologische ingrediënten. De Banketgroep is niet voor niets de grootste leverancier van biologische stroopwafels en eierwafels. Ze zijn gewoon het allerlekkerst en daar zijn we trots op!


meer koek & banket

Cake, boterkoek en seizoen
Cake

De Banketgroep maakt allerlei soorten cakes. Van groot tot klein, cakeslices en carrés. Elk dag vers gebakken en allemaal om je vingers bij op te eten.

 

– Grote cakes
– Kleine cakes
– Cakeslices en carrés

Seizoen

Onze seizoensproducten zijn echte traktaties voor speciale momenten. Wij maken altijd iets speciaals om in te spelen op de momenten dat uw klanten zich extra willen verwennen. Zoals gevulde speculaas in allerlei formaten, korstproducten met zuiver amandelspijs en onder andere oranje zoenen. Altijd vers bereid met de beste ingrediënten.

 

– Sint
– Kerst
– Pasen
– Oranje
– Overig

Boterkoek

De Banketgroep maakt boterkoek zoals echte boterkoek bedoeld is. Met de allerbeste roomboter bereid volgens traditioneel recept en verkrijgbaar in diverse varianten.

 

– Boterkoektaartjes
– Boterkoekreepjes en -blokjes
– Boterkoekpunten en -carrés


met een gezonde marge voor u

Mooie merken

Onze merken Gouda’s Gilde, Kanjers, Buys Zoenen en de Lekkerste Koek, zijn een aanwinst voor uw categorie. Sterke merken die relevant zijn voor de consument en extra waarde toevoegen aan uw assortiment.